Syvävetoa ammattilaiselta

OLP-Tuotanto Oy valmistaa ja toimittaa korkealaatuisia syvävetotuotteita kaikkialle globaalisti. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Syväveto tarjoaa monia mahdollisuuksia

Syväveto on menetelmä, jolla metalleja muovataan saumattomaksi tuotteeksi. Sen avulla syntyvät monimuotoiset, tiiviit ja vahvat metallituotteet. Oikealla muotoilulla valmistuu tuote, jonka lujuus-painosuhde on edullinen. Jos rakenteeseen halutaan lisää jäykkyyttä, se onnistuu ilman, että materiaalin paksuutta tarvitsee lisätä. Syvävedolla valmistetaan mittatarkkoja ja visuaalisesti siistejä metallituotteita.

Syvävetopuristus soveltuu sarjatuotantoon

Syväveto on oikea menetelmä jo kymmenien kappaleiden sarjakoosta lähtien. Valmistamme syvävetotuotteita esimerkiksi konepajateollisuuteen, sairaalalaitteisiin, telakkateollisuuteen ja jopa avaruuteen. Menetelmän etuja ovat tuotteen mittatarkkuus, erittäin tasainen pinta sekä sarjatuotannon edullinen hinta. Menetelmänä syvävetopuristus soveltuu erinomaisesti sarjatuotantoon. Sen avulla syntyvät esimerkiksi kotelomaiset, monimuotoiset 3D- tuotteet, joiden valmistuksessa käytämme tuotekohtaisia työkaluja. Suunnittelemme ja valmistamme tuotekohtaiset työkalut 5-akselisen työstön avulla. Jos ainevahvuus on sama, voidaan samoilla työkaluilla muovata useita eri materiaaleja. Suunnittelun ja valmistuksen lisäksi huollamme työkalut itse.

Valitse pitkän kokemuksen omaava toimija

Vuonna 1976 perustettu yrityksemme palvelee joustavasti ja luotettavasti. Yli 40 vuoden kokemuksella suunnittelemme ja valmistamme korkealaatuiset syvävetotuotteet kaikkiin tarpeisiin. Korkean laadun lisäksi valttimme on hyvä toimitusvarmuus. Olemme notkeasti toimiva kumppanisi ja kykenemme vastamaan nopeastikin asiakkaidemme erilaisiin ja vaihtuviin tarpeisiin. Toimitusvarmuus ja laatu ovat tärkeimmät mittarimme.

Kysy lisää – tilaa syvävedon ammattilaiselta

Syväveto mahdollistaa yksilölliset ja monimuotoiset tuoteratkaisut. OLP-Tuotanto Oy valmistaa ja toimittaa korkealaatuisia syvävetotuotteita kaikkialle Suomeen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Antti Oksa Myyntijohtaja
Varatoimitusjohtaja
040 740 5255 antti.oksa@olp.fi