Syvävetoa ammattilaiselta

Syvävetomenetelmä mahdollistaa esimerkiksi ohutlevytuotteen muotoilun ilman hitsausta ja se tekee tuotteesta ilmatiiviin, joten tuotteen käyttötarkoitukset ovat todella laajat. Syvävedolla voidaan tehdä myös arkkitehtuurisesti näyttäviä muotoja esim. rakennusten julkisivujen koristelua varten. Syvävedon avulla voidaan valmistaa kappaleita, jotka omaavat hyvän jäykkyyden ja ulkonäön.

Oletko vailla metallin koneistusta? Palvelemme sinua mielellämme.

OLP-Tuotanto Oy valmistaa ja toimittaa korkealaatuisia syvävetomenetelmällä valmistettuja tuotteita kaikkialle globaalisti. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Mitä syväveto menetelmä tarkoittaa?

Syväveto menetelmä on prosessi, jolla metalleja muovataan saumattomiksi tuotteiksi. Syväveto menetelmän avulla voidaan luoda tiiviitä, monimuotoisia ja vahvoja metallituotteita. Oikealla muotoilulla voidaan valmistaa tuote, jonka lujuus-painosuhde on edullinen. Jos rakenteeseen halutaan lisää jäykkyyttä, se onnistuu ilman, että materiaalin paksuutta tarvitsee lisätä. Syvävedolla voidaan valmistaa mittatarkkoja ja visuaalisesti siistejä metallituotteita.

Syväveto aiheutetaan konkreettisesti siten, että pyöreä levyaihio työnnetään tuurnan avulla vetorenkaan läpi, johon on asetettu tietty välys. Kattilan tai kupin kyljissä tapahtuu näin ollen syvävetotilanne. Muodostuva seinämä pysyy saman paksuisena. Syväveto menetelmällä voidaan tehdä esimerkiksi teräskattila.

Katso ohesta video syvävetoprosessista

Syvävetomenetelmä soveltuu sarjatuotantoon

Syvävetopuristus on oikea menetelmä jo kymmenien kappaleiden sarjakoosta lähtien. Valmistamme syvävetotuotteita esimerkiksi konepajateollisuuteen, sairaalalaitteisiin, telakkateollisuuteen ja jopa avaruuteen. Menetelmän etuja ovat tuotteen mittatarkkuus, erittäin tasainen pinta sekä sarjatuotannon edullinen hinta. Menetelmänä syvävetopuristus soveltuu erinomaisesti sarjatuotantoon. Sen avulla syntyvät esimerkiksi kotelomaiset, monimuotoiset 3D- tuotteet, joiden valmistuksessa käytämme tuotekohtaisia työkaluja. Suunnittelemme ja valmistamme tuotekohtaiset työkalut 5-akselisen työstön avulla. Jos ainevahvuus on sama, voidaan samoilla työkaluilla muovata useita eri materiaaleja. Suunnittelun ja valmistuksen lisäksi huollamme työkalut itse.

Syvävedolla on hyötyjä

Syvävedon avulla voidaan valmistaa ohuistakin materiaaleista lujia kappaleita, jotka kestävät. Kerromme sinulle tarkemmin kestävyydestä, kun otat yhteyttä. Syvävetomenetelmällä voidaan valmistus mekanisoida vaivattomasti.

Syvävedolla voidaan valmistaa monenlaisia kappaleita

Syväveto soveltuu monenlaisten kappaleiden valmistukseen ja sitä voidaan käyttää valmistamaan mm:

  • Erilaisia komponentteja, jotka vaativat tarkkoja mittoja ja muotoja, esimerkiksi puolassa olevia osia, ohjauspyörän osia ja koneen osia
  • Elektroniikkateollisuudessa käytettäviä osia, kuten eri koteloiden osia
  • Autoteollisuudessa käytettäviä osia, kuten alustan ja konepellin osia.

Kaikenkaikkiaan syväveto-menetelmällä voidaan tehdä monimutkaisia ja yksityiskohtaisia kappaleita, joissa on mm. erilaisia reikiä, uria ja reunoja.

Valitse pitkän kokemuksen omaava toimija

Vuonna 1976 perustettu yrityksemme palvelee joustavasti ja luotettavasti. Yli 40 vuoden kokemuksella suunnittelemme ja valmistamme korkealaatuiset syvävetotuotteet kaikkiin tarpeisiin. Korkean laadun lisäksi valttimme on hyvä toimitusvarmuus. Olemme notkeasti toimiva kumppanisi ja kykenemme vastamaan nopeastikin asiakkaidemme erilaisiin ja vaihtuviin tarpeisiin. Toimitusvarmuus ja laatu ovat tärkeimmät mittarimme.

 

Tilaa syvävetotuotteet meiltä – pyydä tarjous

Syväveto mahdollistaa yksilölliset ja monimuotoiset tuoteratkaisut. OLP-Tuotanto Oy valmistaa ja toimittaa korkealaatuisia syvävetotuotteita kaikkialle Suomeen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Antti Oksa Toimitusjohtaja
040 740 5255 antti.oksa@olp.fi