Kokonaisvaltaisesti palveleva työkaluvalmistaja

Keskeisimpiä palveluitamme ovat työkalusuunnittelu ja työkaluvalmistus, joita teemme yli 40 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja valmistamme mm. korkealaatuisia syvävetotyökaluja ja epäkeskopuristintyökaluja toimitiloissamme Vantaan Petikossa. Lue lisää syvävedosta. Vankalla suunnitteluosaamisella ja pitkällä kokemuksella olemme saaneet hiottua valmistusprosessimme miellyttävän tehokkaiksi ja laadukkaiksi, jolloin siitä hyötyy niin asiakkaamme kuin työntekijämme.

Suunnittelusta valmiiksi tuotteeksi

Valmistamme ohutlevytuotteiden sarjatuotantoon soveltuvia työkaluja, kuten epäkeskotyökaluja ja syvävetotyökaluja asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Palveluihimme kuuluu myös 3D -työkalusuunnittelu. Autamme asiakkaitamme jalostamaan ideat toteuttamiskelpoisiksi, tuotannollisesti järkeviksi ja kustannustehokkaiksi tuotteiksi.

Laadimme CAD- ja CAM-ohjelmistoilla tuotantoon ja työkalujen valmistukseen tarvittavat piirustukset ja suunnitelmat. Tarjoamme koko valmistusprosessin kokonaistoimituksena työkalujen suunnittelusta valmiiksi tuotteeksi. Suunnittelemme, valmistamme ja ylläpidämme tuotannossa tarvittavat työkalut.

Meiltä kaikki työkalujen suunnittelusta valmistukseen ja ylläpitoon

  • Työkalusuunnittelu
  • Työkaluvalmistus
  • Työkalujen huolto ja ylläpito
  • Työkalujen varastointi

Työkalujen valmistus, säilytys ja huolto

Olemme mielellämme asiakkaan apuna jo tuotteen suunnittelun alkumetreiltä lähtien, mikä mahdollistaa työkalujen optimaalisen valmistuksen ja kustannustehokkuuden. Lopputuloksena syntyvät kestävät ja mittatarkat työkalut.

Kun asiakkaan tilaama työkalu on valmistunut, valmistamme sillä tehtaassamme asiakkaan tarvitsemaa tuotetta. Tuotteiden valmistuksen lisäksi vastaamme työkalujen huollosta, ylläpidosta ja säilytyksestä. Pidämme työkalut toimintakykyisinä ja varmistamme niiden moitteettoman toiminnan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Jutellaan tarpeistanne ja katsotaan yhdessä, miten voisimme toteuttaa juuri teille sopivat ratkaisut.

Jo vuodesta 1976 toiminut työkaluvalmistaja

Olemme valmistaneet metallituotteita jo vuodesta 1976 saakka. Yli 40 vuoden aikana olemme kehittyneet taitavaksi alan toimijaksi, jolla on runsaasti arvokasta ohutlevy- ja levytuotteiden tietotaitoa.

Laadukas työkalu- sekä ohutlevytuotevalmistus vaativat huippuluokan koneet. OLP-Tuotannon konekanta on monipuolinen ja laadukas, työkaluvalmistuksessa esimerkkinä 5-akselinen työstökeskus DMG Mori 125 FD Duo Block. Työkalu- ja tuotesuunnittelussa käytössämme on Creo sekä Vertex G4 -suunnitteluohjelmisto ja syvävedon simulaatio-ohjelma.

Olemme pitkään alalla toiminut työkaluvalmistaja, jolla on monipuolinen asiantuntemus erilaisista materiaaleista ja valmistusmenetelmistä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme osaa valita jokaiselle asiakkaalle tämän tuotteisiin ja kustannuksiin parhaiten sopivan valmistustavan.

Valtteina korkea laatu ja varmat toimitukset

Laadun lisäksi olemme tunnettuja varmoista toimituksista. Kun sovimme tietystä tuote-erästä sekä työkalujen muista toimitukseen ja valmistukseen liittyvistä asioista, ne myös pitävät.

Kysy lisää ja tilaa toteutus meiltä

Ota yhteyttä ja kysy lisää työkaluvalmistus- ja työkalusuunnittelupalvelustamme! Palvelemme joustavasti ja räätälöimme toteutuksen aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Vastaamme nopeasti kaikkiin suunnittelu- ja toteutustoiveisiin, niin valmistusprosessin aikaisiin kuin jälkeisiinkin tarpeisiin.

Suunnittelemme, valmistamme ja ylläpidämme syväveto- ja meistotyökalut. OLP-Tuotanto suunnittelee ja valmistaa työkalut myös ulkopuolisille tilaajille.

Työkaluvalmistuksessa käytetään

  • CREO 3D CAD-ohjelmisto
  • Vertex G4
  • Dynaform ja LS-Dyna -syvävetosimulaatio
  • 3D-koneistus
  • 5X-koneistus

KYSY LISÄÄ – TILAA AMMATTILAISELTA

Antti Oksa Toimitusjohtaja
040 740 5255 antti.oksa@olp.fi