Toteutamme metallin laserleikkausta vuosien kokemuksella! Valmistamme asiakkaillemme mittatarkat metalliset laserleikkeet – millilleen. Avustamme tarvittaessa myös tuotteen mallintamisessa. Laserleikkausta käytetään niin erilaisten metallien ja teräksen leikkaamiseen, mutta tekniikkaa voidaan käyttää myös esimerkiksi muovin leikkaamiseen. Useasti laserin avulla leikataan levyosia, kuten ohutlevytuotteita.

Metallin laserleikkausta kannattaa käyttää tarkoissa työstöissä

Metallin laserleikkauksen avulla on helppo työstää erilaisia kappaleita ja se on parhaimmillaan, kun osat esimerkiksi ovat:

  • vaikeasti mitattavia
  • teräviä sisä- tai ulkonurkiltaan
  • erikoismateriaaleja
  • pieniä tai isoja
  • niissä on kaarevia muotoja ja pyöristyksiä
  • niissä on eri kokoisia reikiä

Voidaan sanoa, että metallin ja teräksen laserleikkauksen avulla pystytään leikkaamaan erilaisia osia kustannustehokkaasti.

Mikä on laserleikkauksen hinta?

Haluatko tietää, kuinka paljon metallin laserleikkaus maksaa? Hienoa. Ilman yhteydenottoa emme valitettavasti pysty antamaan laserleikkaukselle hintaa, koska jokainen projekti on uniikki. Ota rohkeasti yhteyttä, niin arvioidaan projektillenne hinta. Vastaamme tarjouspyyntöön mahdollisimman pian!

image description

Mitä metallin laserleikkaus
tarkoittaa?

Metallin laserleikkauksessa nimensä mukaisesti kohdistetaan lasersäde, linssin avulla, materiaaliin, jota on tarkoitus leikata. Polttopisteessä oleva materiaali eli metalli kuumuuden takia palaa, sulaa tai korkean energiatiheyden vallitessa jopa höyrystyy. Polttolaserleikkausta käytetään yleensä ns. normaalin teräksen leikkaamiseen. Polttolaserleikkauksessa metallia (terästä) kuumennetaan laserilla ja prosessikaasulla (typpi tai happi) tehostetaan sen sulamista. Yleisimmin laserleikkausta käytetään (teollisuudessa) nimenomaan metallin leikkaamiseen, mutta leikattava materiaali voi olla myös esim. kartonkia, muovia tai paperia. Laserleikkauksella valmistetaan useimmiten ohutlevytuotteita. Teräksen lisäksi laserilla voi leikata myös muita metalleja, kuten alumiinia, kuparia, messinkiä, HST:tä ja RST:tä.

image description

Metallin laserleikkaukseen käytämme

Aihioiden leikkaamiseen käytämme Prima Power Platino 1530 (vm. 2018) tasolaseria.

Maksimi levykoko on 20 X 1500 X 3000 mm.

Maksimi ainepaksuudet: teräs 20 mm, rst 10 mm, alumiini 8 mm.

Kone on varustettu lastaus- ja purkulaitteella.

Kysy lisää – tilaa ammattilaiselta

Antti Oksa Toimitusjohtaja
040 740 5255 antti.oksa@olp.fi