Tutustu ratkaisuihimme

Valmistamme ohutlevy- ja levytuotteita alihankintana asiakkaiden tarpeiden mukaan. Osallistumme mielellämme myös valmistettavien tuotteiden suunnitteluun. Meillä onnistuu sekä puolivalmisteet että valmiit kokonaisuudet. Tuotannossa tarvittavat työkalut suunnittelemme, valmistamme ja huollamme itse.

image description

Syväveto

Syväveto on menetelmä, jolla metalleja muovataan saumattomaksi tuotteeksi. Sen avulla syntyvät monimuotoiset, tiiviit ja vahvat metallituotteet. Oikealla muotoilulla valmistuu tuote, jonka lujuus-painosuhde on edullinen. Jos rakenteeseen halutaan lisää jäykkyyttä, se onnistuu ilman, että materiaalin paksuutta tarvitsee lisätä. Syvävedolla valmistetaan mittatarkkoja ja visuaalisesti siistejä metallituotteita.

Lue lisää
image description

5X-koneistus

Koneistamalla valmistamme tarkkoja kappaleita asiakkaillemme. Myös tarkat osat omaan työkaluvalmistukseen syntyvät viisiakselisesti. Koneistetut ja sorvatut työkalukomponentit valmistuvat yhdellä kiinnityksellä. Tämän ansiosta kappaleista tulee erittäinen tarkkoja ja kustannustehokkaita.

Lue lisää
image description

2D-laserleikkaus

Valmistamme asiakkaillemme purseettomat ja mittatarkat laserleikkeet. Avustamme tarvittaessa myös tuotteen malllintamisessa.

Lue lisää
image description

3D-laserleikkaus

Viimeistelemme tuotteet tarkasti 3D-laserleikkauksen avulla. 3D-laserleikkaamalla tyypillisesti aukotamme syvävedettyjä muotokappaleita.

Lue lisää
image description

Särmäys

Levytuotteiden mittatarkkuus varmistetaan uusilla huippuluokan särmäyspuristimilla. Valmistamme tuotteita yhdestä mallikappaleesta satojen kappaleiden sarjoihin. Valmistamme mm. koteloita, kiinnikkeitä, suojia ja kaappien osia. Särmäämällä syntyy sekä valmiita tuotteita että jatkojalostukseen meneviä osakokonaisuuksia. Särmäyksen yhteydessä pystymme mm. kiinnittämään kappaleisiin tarvittavat kierreinsertit ja puristekiinnikkeet. Alihankkijoiden kautta järjestämme myös tarvittavat pintakäsittelyt.

Lue lisää
image description

Epäkeskopuristus

Jonoleikkaimella mahdollistetaan materiaalin optimaalinen hyödyntäminen ja saavutetaan erinomainen toistettavuus, tarkkuus ja kustannustehokkuus. Epäkeskopuristus mahdollistaa suursarjavalmistuksen. Jonoleikkaimilla valmistamme monivaiheisia taivutuksia ja lävistyksiä tehokkaasti. Tuotteen valmistuksessa tarvittavat työkalut suunnitellaan ja valmistetaan OLP:n työkaluostastolla.

Lue lisää
image description

Levytuotteiden valmistus

Valmistamme kaikenlaisia ohutlevytuotteita yhdestä kappaleesta suursarjoihin. Toimitamme ohutlevytuotteita mm. sähkö- ja informaatioteollisuuteen, elintarviketeollisuuteen, rakennusteollisuuteen, telakkateollisuuteen ja terveysteknologia-alalle.

Lue lisää
image description

Hitsaus

Kokoonpanohitsaukset sekä viimeistelyhionnat, kiillotukset ja peittaukset tehdään kokeneiden hitsaajiemme toimesta. Meillä on myös automaattihitsauskoneita, joilla myös sarjatuotanto on sujuvaa ja laadukasta.

Lue lisää
image description

Pintakäsittelyt

Kaikki mahdolliset pintakäsittelymenetelmät ovat saatavissa kauttamme.

Muutamia esimerkkajä:

  • jauhe- ja märkämaalaus
  • sähkö- ja kuumasinkitys
  • anodisointi
  • kromatointi
  • elektrolyyttinen kiillotus
Lue lisää
image description

Työkaluvalmistus

Keskeisimpiä palveluitamme ovat työkalusuunnittelu- ja valmistus, joita teemme yli 40 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja valmistamme korkealaatuisia syväveto- ja meistotyökaluja toimitiloissamme Vantaalla.

Lue lisää
image description

Suunnittelupalvelut

Suunnittelijamme avustavat sekä konsultoivat asiakasta tuotteisiin ja niiden valmistamiseen liittyvissä kysymyksissä. 

Lue lisää