Tarkat ohutlevytyöt joustavasti juuri teidän tarpeisiin

Teemme ohutlevytyöt vankalla, kymmenien vuosien kokemuksella. Valmistamme alihankintana kaikenlaiset ohutlevytuotteet yhdestä kappaleesta suursarjoihin. Toimitamme ohutlevytuotteita mm. sähkö- ja informaatioteollisuuteen, elintarviketeollisuuteen, rakennusteollisuuteen, telakkateollisuuteen ja terveysteknologia-alalle. CNC koneistus on menetelmämme, kun valmistamme ohutlevytuotteiden tuotannossa tarvittavat syväveto– ja epäkeskotyökalujen osat.

Ohutlevytuotteet alihankintana monen vuoden kokemuksella

Ohutlevytuotteet valmistuvat luonnollisesti millilleen oikeilla mitoilla. Ammattilaisillamme on käytössään nykyaikaiset tuotantolaitteet, mm. levytyökeskus, särmäyspuristimet ja 2D- ja 3D -laserit ohutlevytuotteiden valmistamiseen.

Aihiot valmistetaan joko levytyökeskuksella tai laserleikkaamalla. Suurin särmäysleveys on 3 metriä ja suurin puristusvoima on 100 tonnia.

Asennamme myös PEM-kiinnikkeet, niittimutterit ja hitsauspultit.

Mikäli sinulla on kysyttävää ohutlevytuotteista, autamme sinua mielellämme!

Mitä ohutlevyt ovat?

Ohutlevyt ovat ohuita metallilevyjä ja niitä käytetään erilaisten esineiden valmistamiseen, kuten koteloiden ja laatikoiden valmistamiseen. Ohutlevyistä voidaan valmistaa erilaisia kappaleita mm. särmäämällä, leikkaamalla ja liittämällä niitä toisiinsa. Ohutlevyjä voidaan valmistaa eri materiaaleista ja ne voivat olla eri paksuisia. Ohutlevyjä voidaan pintakäsitellä eri tavoin ja niitä voidaan myös sinkitä, jolla ehkäistään ohutlevyn ruostumista.

Ota yhteyttä meihin

Olemme alamme parhaat

Antti Oksa Toimitusjohtaja
040 740 5255 antti.oksa@olp.fi