Jätä hitsaus, kuten esimerkiksi alumiinin hitsaus, ja kokoonpano alan asiantuntijan tehtäväksi. Yrityksessämme kokoonpanohitsaukset sekä viimeistelyhionnat, kiillotukset ja peittaukset tehdään aina kokeneiden hitsaajiemme toimesta. Meillä on myös automaattihitsauskoneita, joilla sarjatuotanto tapahtuu sujuvasti ja laadukkaasti.

MIG hitsaus

MIG-hitsaus -sanaparin MIG tulee englanninkielen sanoista Metal-Arc Inert Gas Welding. Metallikaasukaarihitsaus on (MIG) kaasukaarihitsausprosessi ja siinä tuotettu valokaari palaa suojakaasun ympäröimänä hitsauslangan ja hitsattavan kappaleen välissä. Näin ollen sula metalli siirtyy langan päästä hitsisulaan. MIG-hitsaus on luultavasti kaikista yleisin hitsaustapa ja sitä käytetään usein robottihitsauksessa. MIG-hitsaus sopii hyvin alumiinin, kuparin ja nikkelin hitsaukseen.

Robottihitsaus

Robottihitsaus on valintasi, kun haluat takuulla laadukasta ja tasavarmaa jälkeä. Robottihitsauksen avulla hitsaussaumat ovat joka kappaleessa identtiset, jolloin sarjojen sisällä ei synny eroavaisuuksia. Näin isommistakin sarjoista saadaan taatusti huippulaadukasta viimeisteltyä jälkeä.

 

hitsaus käsin tuotettuna tarkasti

TIG hitsaus

TIG-hitsaus -sanaparin TIG tulee englanninkielen sanoista Tungsten Inert Gas Arc Welding. TIG-hitsausta k√§ytet√§√§n tavallisesti putkipalkkien, putkistojen, ruostumattomien putkien sek√§ ohuiden aineiden hitsaukseen – voidaan hitsata jopa noin 0,1 millimetrin paksuisia “kappaleita”. TIG-hitsausta voidaan voidaan k√§ytt√§√§ my√∂s alumiinin hitsaukseen. Hitsattu kappale voidaan peitata ja hioa.

Manuaalihitsauksen lisäksi käytössämme on laadukkaat hitsausjigipöydät, pyöritysautomaatit sekä peittauslaitteisto. Olipa mielessäsi sitten vaikkapa MIG-, TIG- tai alumiinin hitsaus, osaamiseemme voit luottaa kaikissa hitsaustarpeissa.

Kysy lis√§√§ ‚Äď tilaa hitsaus ammattilaiselta

Antti Oksa Myyntijohtaja
Varatoimitusjohtaja
040 740 5255 antti.oksa@olp.fi