Metallilevyn taivutusta eli särmäystä yli 40 vuoden kokemuksella

Meiltä levyn taivuttaminen eli särmäys onnistuu usean vuoden ammattitaidolla. Levytuotteiden mittatarkkuus varmistetaan uusilla huippuluokan särmäyspuristimilla. Valmistamme tuotteita yhdestä mallikappaleesta aina satojen kappaleiden sarjoihin. Toteutamme särmäyksellä mm. koteloita, kiinnikkeitä, suojia ja kaappien osia. Särmäyksen yhteydessä pystymme mm. kiinnittämään kappaleisiin tarvittavat kierreinsertit ja puristekiinnikkeet. Särmäystuotteet voidaan taivuttaa aina millintarkasti.

Järjestämme särmäystöille tarvittaessa haluamasi pintakäsittelyt

Alihankkijoiden kautta järjestämme tarvittavat pintakäsittelyt, kuten tuotteiden maalaamisen, kromauksen ja kuumasinkityksen.

sarmays ja sarmaystuotteet olp tuotanto tekee

Mitä särmäys tarkoittaa?

Särmäys tarkoittaa metallilevyn taivuttamista taivutuskoneella – esimerkiksi teräksen taivuttamista. Särmäys on menetelmä, jonka keinoin syntyy sekä valmiita tuotteita että jatkojalostukseen meneviä osakokonaisuuksia. Särmäys tehdään särmäyspuristimella, joka taivuttaa metallilevyn paineilman ja hydrauliikan avulla. Joskus taivutettavaa metallilevyä saatetaan lämmittää, jotta se taipuu helpommin – tämä on kuitenkin harvinaista ja yleensä särmäys tehdään ns. kylmänä. Särmäämällä metallilevyn taivuttaminen onnistuu erittäin tarkasti.

image description

 

Robottisärmäys:

Robottisärmäys mahdollistaa särmäyksen niin pienille kuin suuremmillekkin sarjoille

Manuaalisärmäys:

Pienten ja keskisuurien sarjojen särmäys onnistuu manuaalisärmäyksen avulla kätevästi

Särmäysleveys:

Taivutettavien levyjen paksuus on välillä 0,5-8 mm. Suurin särmäysleveytemme on 3 metriä ja suurin puristusvoima on 100 tonnia.

Kysy lisää särmäyksestä – tilaa ammattilaiselta

Antti Oksa Myyntijohtaja
Varatoimitusjohtaja
040 740 5255 antti.oksa@olp.fi