Investointihanke moderniin monitoimikoneeseen

Olp-Tuotanto Oy on aloittanut merkittävän investointihankkeen, joka kestää huhtikuusta 2023 maaliskuuhun 2025. Hankkeen kokonaisbudjetti on 651732 euroa, josta Euroopan unionin rahoitusosuus on 130346 euroa.

Täältä löydät hankkeen virallisen dokumentin: Koneistuksen monitoimikoneen investointihanke

Uuden teknologian mahdollistamat edut

Hankkeen ytimessä on modernin DMF 200|8 monitoimiautomaattilaitteen hankinta. Laite tuo mukanaan useita etuja, kuten mahdollisuuden valmistaa aiempaa monimuotoisempia, suurempia, pidemmälle jalostettuja sekä tarkempia ja laadukkaampia kappaleita. Uusi teknologia mahdollistaa myös ekologisten tavoitteiden tukemisen, mikä on tärkeää yhtiön tulevaisuuden kannalta.

Ekologisuus ja kestävä kehitys

Uuden monitoimikoneen hankinta tukee myös yhtiön ekologisia tavoitteita. Laite käyttää uutta teknologiaa, joka on suunniteltu vähentämään ympäristövaikutuksia ja parantamaan energiatehokkuutta. Tämä on tärkeää paitsi ympäristön kannalta, myös yhtiön kestävän kehityksen strategian näkökulmasta.

Olp-Tuotanto Oy:n investointihanke DMF 200|8 -monitoimikoneeseen on merkittävä askel kohti nykyaikaisempaa ja kestävämpää tuotantoa. Hanke mahdollistaa yhtiölle laajemman liiketoiminta-alueen, parantaa tuotannon laatua ja tehokkuutta sekä tukee ekologisia tavoitteita. Tämä investointi on tärkeä osa yhtiön tulevaisuuden kasvustrategiaa.