HALUATKO OSAKSI METALLIPERHETTÄMME?

Olemme Vantaalainen perheyritys, joka on jo yli 40 vuoden ajan muovannut metallia asiakkaiden
tarpeisiin. Meillä työskentelee yli 40 ammattilaista eri toimintojen parissa, kuten tuotannossa, huollossa ja ylläpidossa. Metallin kanssa työskentely on meille intohimo, joka näkyy laadukkaissa työvälineissä ja -menetelmissä sekä huolella valmistetuissa tuotteissa.

Varmistamme työntekijöillemme parhaat mahdolliset välineet työskentelyyn, turvallista ja viihtyisää
työympäristöä unohtamatta! Kehitämme ja koulutamme työntekijöitämme aktiivisesti muuttuvien
teknologioiden ja vaatimusten mukaan.

Kurkkaa mitä työntekijämme kertoo työskentelystä meillä!

Avoimet työpaikat

Mitä tarjoamme?

Aidosti mahdollisuus kehittyä
Turvalliset työolosuhteet
Uusimmat työvälineet
Mahtava työporukka

HENKILÖKUNTA LAADUN TAKEENA

Markus Juutilainen

”Henkilöstömme koostuu ammattitaitoisista ja tehtäviinsä koulutetuista osaajista, joista moni on viihtynyt joukossamme jo pitkään. Meillä kaikki osallistuvat laadunvalvontaan omalta osaltaan seuraamalla tuotantoprosessia ja noudattamalla huolellista työtapaa.”

Yksi OLP-Tuotannon osaajista on Markus Juutilainen, joka työskentelee levyseppähitsaajana. Hitsaustöiden vaihtelevasta määrästä johtuen hän työskentelee myös muissa tehtävissä, kuten syvävetokoneen käyttäjänä tai epäkeskopuristimilla. Markuksen mielestä on mukavaa vaihtelua tehdä monipuolisesti erilaisia metallialan töitä.

Työn mielekkyys

”Meillä on hyvät työvälineet, siistit ja väljät työtilat, koneet ja laitteet vimpan päälle”, kehuu Markus työolosuhteitaan OLP:n hitsaamossa. ”Muutenkin meillä on hyvä ilmapiiri ja hauskoja tyyppejä töissä.” 

Mielekkäintä Markuksen mielestä ovat levyseppähitsaajan työt, joihin hän aikoinaan kouluttautui oppisopimuksella. OLP-Tuotannon hitsaustöissä Markus viihtyy erityisen hyvin, koska tuotannossa on paljon erilaisia tuotteita, joiden sarjat ovat pieniä ja joiden materiaalit ja valmistamisen vaatimustaso vaihtelevat. Nuoresta iästään huolimatta Markus on ehtinyt työskennellä OLP:ssa jo viisi vuotta oppien koko ajan uutta, sillä valmistukseen tulee jatkuvasti uusia erilaisia valmistusratkaisuja vaativia tuotteita.

KYSY LISÄÄ