CNC koneistusta mittatarkkana palveluna jo vuodesta 1976

Metallin CNC-koneistus kuuluu palveluvalikoimaamme olennaisesti. Valmistamme metallituotteita laadukkaan ja monipuolisen konekantamme voimin tuotantotiloissamme Vantaalla. Käytössämme on edistyksellinen 5-akselinen koneistuskeskus, joka edustaa uusinta CNC-tekniikkaa. Koneistuskeskuksella CNC koneistaja pystyy tekemään kirurgintarkkaa työtä. Koneistamme ohutlevytuotteiden tuotannossa tarvittavien syväveto– ja epäkeskotyökalujen osat tarkasti ja nopeasti.

Pyydä tarjous helposti palveluistamme >>

5-akselinen koneistus vähentää merkittävästi työvaiheiden määrää verrattuna 3-akselisten työstömenetelmien käyttöön. Kun kaikki työvaiheet onnistuvat samalla laitteella ja samalla kertaa, tuotanto saadaan vietyä läpi nopeasti ja kustannustehokkaasti.

cnc koneistus 5 akselinen olp tuotanto

CNC-koneistus sopii vaativien tuotteiden valmistukseen

5-akselisella tekniikalla voidaan valmistaa monimuotoisia kappaleita eri materiaaleista. Esimerkiksi muotoilutyökalut, leikkaintyökalut, syvävetotyökalut sekä muut kappaleet valmistuvat sen avulla mittatarkasti – millilleen. Korkealaatuisen ja tarkan valmistuksen mahdollistaa nykyaikainen tietokoneohjattu tekniikka.

Nopeuden ja laadun lisäksi 5-akselisen koneistuksen etu on se, että sillä pystytään valmistamaan hyvin monimutkaisia kappaleita. Aiemmin käytössä ollut 3-akselinen tekniikka ei tarjonnut valmiuksia yhtä vaativien kappaleiden keskeytyksettömään toteutukseen. 5-akselisen työstökeskuksen myötä tuotannossamme on tapahtunut suuri harppaus, mitä myös asiakkaamme arvostavat. Tarkka, laadukas ja kustannustehokas tuotanto on myös asiakkaan etu.

5-akselisen koneistuksen edut

  • Todella mittatarkka lopputulos
  • Pinnan parempi laatu
  • Lisää joustavuutta
  • Alhaisemmat kustannukset

Asiakkaitamme ovat mm. suuret konepajat, joille valmistamme metallista erilaisia mm. astiamaisia syvävedettyjä kappaleita. Tuotteiden valmistus edellyttää tuotekohtaiset työkalut, jotka suunnittelemme ja valmistamme asiakkaan kuvien ja piirustusten mukaan. Tarvittaessa autamme myös tuotteen suunnittelussa. Autamme asiakasta jalostamaan ideat toteuttamiskelpoisiksi, kustannustehokkaiksi sekä tuotannollisesti järkeviksi kokonaisuuksiksi.

Pyydä tarjous helposti palveluistamme >>

Alumiinin ja teräksen koneistus vahvalla kokemuksella

Meiltä onnistuu eri metalleiden koneistus, kuten alumiinin ja teräksen työstäminen. Työstämme alumiinikappaleet niinikään luonnollisesti kirurgintarkasti juuri suunnitelmien mukaan. Tehokas koneistusyksikkö huolehtii, että työstäminen on kustannustehokasta ja ripeää.

Koneistuksen valtteina laatu ja varmat toimitukset – pyydä tarjous

OLP-Tuotannon valtteja ovat korkea laatu ja toimitusvarmuus sekä laaja materiaalituntemus. Kattava materiaalien tuntemuksemme kiteytyy oikeissa, tuotekohtaisissa materiaalivalinnoissa sekä oikein valituissa korkealaatuisissa pinnoitteissa. Tarvittavat pintakäsittelyt hankimme alan johtavien alihankkijoiden kautta. Huomioimme työssämme tuotantoprosessin ekologisuuden, tuotteen käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuva pinnoitus on osa kestävää kehitystä.

Syväveto– ja ohutlevytuotteiden valmistuksessa olemme monen asiakkaan ykkösvalinta.

Oli kyseessä sitten CNC-koneistus tai jokin muu palvelu, tuotantomme korkea laatu perustuu tasokkaisiin materiaaleihin sekä koulutettuun ja kokeneeseen henkilökuntaan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Uusin koneistuslaitteemme:

DMG Mori DMU 125 FD Duoblock.

Maksimi aihiokoko on 1650 X 1000 mm/2000 kg.

Koneistamme myös yksittäiskappaleita ja piensarjoja alihankintana.

CNC-koneistus tarpeen? Tilaa se ammattilaiselta!

Antti Oksa Toimitusjohtaja
040 740 5255 antti.oksa@olp.fi